Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

O:FL Studio 10 za 50% ceny 2010/12/20 17:24 #10542

• darson
  • darson Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 11
Ja mam Signature Bundle i w logo jest chyba Producer Edition. Upewnię się jak wrócę do domu.

Sakura - 37,63 euro
Sawer - 37,63 euro

na otarcie łez dla tych co już mają SB...

no i "pay what you think they're worth" za Pitcher & NewTone

EDIT:
W wersji stabilnej 9.1 mam jednak to XXL, a w 9.7 beta jest Producer Edition.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Ostatnia edycja: przez darson.

O:FL Studio 10 za 50% ceny 2010/12/21 18:51 #10566

• Nihiri
  • Nihiri Avatar
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
A ja się wściekam, ale wychodzi na wierzch moja zazdrość... Dlaczego musiałem dać za Signatur Bundle 300 dolców, a teraz można to mieć za 150??? Ach te promocje! Mogliby by o nich uprzedzać, tyle że pewnie sami do końca nie wiedzą, co przyniesie przyszłość. Mogliby zrobić jakąś promocje tylko dla zarejestrowanych użytkowników, no ale teraz to i tak nie ma sensu. Wyobrażam sobie zdenerwowanie ludzi, którzy kupili Sytrusa za 180 dolarów, a tu na drugi dzień promo 49 $. No ale nie marudzę już. Od strony marketingowej to fantastyczny pomysł i duży zastrzyk kasy dla Image-Line.

Signature Bundle to nie jest kolejna edycja FL Studio, tylko Producer Edition + wybrane pluginy, dlatego przy starcie będzie wyświetlane 'Producer Edition' albo 'XXL Edition' dla starszych wersji.

BTW, radzę co jakiś czas zaglądać na stronę Cakewalk. Ci co nie zdążyli kupić z3ta+ w czerwcowej (lipcowej?) promocji, mogą przypadkiem znów ujrzeć cenę promocyjną w wysokości 19.99 $. Dwa tygodnie temu, w niedzielę wieczór, zajrzałem, tak po prostu, na stronę zejty i zobaczyłem gorącą cenę 19.99 $! Na drugi dzień cena była już normalna - 99 $. Na szczęście drugi raz nie zrobiłem tego błędu co w wakacje i włożyłem promocyjną zejtę do koszyka :).

Pozdrawiam.

O:FL Studio 10 za 50% ceny 2010/12/21 20:03 #10568

• Pietia
  • Pietia Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
Niestety tak to z zakupami czasami bywa, dlatego, kiedy już coś zakupimy (Telewizor, telefon itp) nie warto co jakiś czas sprawdzać cen - bo będziemy się tylko denerwować. Z drugiej strony, gdybyśmy wychodzili z założenia "poczekam aż trochę stanieje" nigdy byśmy niczego nie kupili.
Może i przepłaciłeś ( z perspektywy czasu) ale pomyśl ile w tym czasie się nauczyłeś korzystając z oprogramowania które wcześniej zakupiłeś.
Z drugiej strony to dobrze że są takie promocje - jak napisał N.E.X taki zastrzyk gotówki dla Image Line to wielki plus dla nas. Image Line będzie miało gotówkę na dalszy rozwój aplikacji.

O:FL Studio 10 za 50% ceny 2010/12/21 20:12 #10569

• N.E.X.
  • N.E.X. Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 330
Dokładnie tak jak pisze Admin - nie ma co się przejmować, bo jeżeli coś jest niezbędne to warto to kupić w normalnej cenie. Te rzeczy niezbędne lepiej kupować od razu i nie czekać, ale są też takie które można wrzucić na listę "przydało by się, jak stanieje to może kupie" i na takie promocje warto czekać ;).

Sam kupiłem kiedyś FL8 w wersji box przepłacając dosyć dużo w porównaniu z wersją download (prawie 600zł) i nawet boxową, bo się okazało, że "gratis" dorzucają wtyczkę Hardcore. Cóż zrobić. Tyle tego jest, że ciężko ogarnąć, ceny wahają się jak w Zimbabwe :P.

Na Rekkerd.org jest lista aktualnych promocji w światku muzycznym:

rekkerd.org/deals-round-up-end-of-2010-seasonal-promotions/

Warto zajrzeć aby wiedzieć gdzie i jakie promocje są.

Dodam jeszcze, że w okresie typowo przedświątecznym i świątecznym lepiej nie rzucać się na zakupy, bo prędzej czy później zawsze są takie promocje jak te i warto poczekać do połowy miesiąca ;). Jedna firma z samplami na wyżej wymienionej liście zrobiła nawet tak, że dała promocje "up to 50% off" a teraz kilka dni przed końcem się okazuje, że zmienili na "All 50% off" :). Jak na targu, jeden przez drugiego "u mnie najtaniej!" - "a ja daje 75%" - "to my dajemy 80% i jeden gratis, tylko dzisiaj!". Stawiają wtedy na ilość za małe ceny. Zobaczymy jak w nowym roku, czy będą też jakieś bonusy poświąteczne.

O:FL Studio 10 za 50% ceny 2010/12/21 21:19 #10570

• psysutra
  • psysutra Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Od Transu piękniejsza jest tylko cisza...
  • Otrzymane podziękowania: 44
Obecnie wszystkie pakiety Waves są za pół ceny.
Goa rządzi, Goa prowadzi, Goa nigdy Cię nie zdradzi!

O:FL Studio 10 za 50% ceny 2010/12/22 10:34 #10573

• Nihiri
  • Nihiri Avatar
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, oczywiście macie rację... Tak to już jest i nie ma co patrzeć wstecz, bo można się nerwicy nabawić. Dziękuję za wsparcie :)

O:FL Studio 10 za 50% ceny 2010/12/23 19:01 #10606

• Pietia
  • Pietia Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
A czy wiedzieliście że, wymagana ilość użytkowników, na potrzeby Grup Buy osiągnięta została w przeciągu 3 dni? To ogromny sukces - jak chwali się Image Line. Do tego dochodzi fakt że ilość osób związanych z kontem Image Line na Facebooku przekroczyła już ponad 50000 - i właśnie to było powodem decyzji o przyznaniu obecnym klientom 50% obniżki - bez konieczności produkowania się na Facebooku.
Warto przypomnieć w tym miejscu, że aktualne ceny obowiązują tylko do 30 grudnia 2010. A następna wersja Fl Studio już 15 stycznia 2010 roku.

O:FL Studio 10 za 50% ceny 2010/12/23 20:52 #10607

• N.E.X.
  • N.E.X. Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 330
Następna wersja czyli beta czy 10?

Zasilane przez Forum Kunena