Witam!
Mam kłopot z wrzuceniem bass expansion packa do nexusa. Wersja Nexusa to: 1.4.0 i nexus ładnie mi się odpala. wchodzę na zakładkę system , żeby zaimportować "bass expansion pack" do nexusa lecz wyskakuje mi że nexus ma za mało miejsca itd...(wyskakuje błąd w języku ang. ale to po skrócie go przełożyłem :D) Więc ktoś kiedyś tłumaczył mi że trzeba pokombinować w File Settings w FL-U (tak w ogóle to mam 5. wersje). Więc ja pokombinowałem i zrobiłem takie coś. Na samym dole gdzie pisze "VST extra search directory" wybrałem lokalizację gdzie znajduję się ten bass expansion pack. następnie w tabelce już również wybrałem tą samą lokalizację i folderek ładnie pojawił mi się w browserze. Ba! nawet mi się rozwija i pokazuje zawartość (1. raz doszedłem do tego "stopnia" xD) i klikam lewym klawiszem myszki na NBE (tak pokazuje mi FL nazwę w skrócie "nexus bass expansion") ale wtedy wyskakuje mi takie coś:
"ZipMsgXX.res is probably not bound to executable Missing String ID is: 11001 ."
jedyne wyjście to kliknąć " OK" więc wciskam i wyskakuje taki coś:
Couldn't find any FLP file in this zipped archiwe.
ktoś wie co zrobić? baaardzo prosił bym o pomoc niech wyjaśni mi ktokolwiek jak to zrobić aby działały mi expansiony ;/ . Z góry dziękuję i pozdrawiam.