Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

[FLS 9.1.0] Brak wszystkich sampli podczas zapisu w ZIPie 2010/07/28 12:36 #8991

• N.E.X.
  • N.E.X. Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 330
Witam. Mam poważny problem, a wykryłem go dopiero teraz przenosząc projekty pomiędzy komputerami.

Kiedy zapisuję do pliku ZIP zapisuję się oczywiście plik projektu flp, sample załadowane do samplera i audioclipy załadowane do audioclipów ;). Często korzystam też ze Slicex'a tnąc wcześniej obrobione pętle, dzięki temu mam wszystko w jednym miejscu, ale sample załadowane właśnie do Slicexa nie zapisują się w paczce zip i faktycznie ich tam nie ma. Po załadowaniu projektu na tym samym komputerze sampel ładuje się tam gdzie był na dysku, ale po przeniesieniu na inny komputer nie wyskakuje nawet komunikat, po prostu Slicex ładuje się w tym miejscu pusty.

Istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu?

Pozdr.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:[FLS 9.1.0] Brak wszystkich sampli podczas zapisu w ZIPie 2010/07/28 15:00 #8993

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
Witaj, chyba w takim przypadku nie pozostaje nic innego jak ręczne przeniesienie próbek, które wykorzystywane są przez wtyczkę SliceX na drugi komputer i sprawdzenie czy w takiej sytuacji próbki te są ładowane z projektem - co nie jest najlepszym rozwiązaniem, bo w końcu nie temu ma służyć możliwość zapisu projektów do plików z rozszerzeniem zip.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena