Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Problem z CPU 2009/06/20 19:55 #4574

• davee
  • davee Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
Witam.
Pojawił sie u mnie problem, tzn: odpalam kawalek, dogrywam sobie jak zwykle na klawiaturze i w pewnym momencie wystepuje taka chwilowa zawiecha która trwa niecała sekunde, jednoczesnie widze ze na wyswietlaczu w FL ze wykres CPU na ta chwile idzie na maksa do góry. Trwa to dosłownie pol sekundy, potem wraca do normu na jakis czas. Kurde nigdy nie mialem takiego problemu. Kompa mam dosyc mocnego, karte równiez, wiec juz nie wiem co to moze byc. czy to cos z Fl czy moze z systemem.
Miał ktos cos podobnego?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:Problem z CPU 2009/06/20 21:09 #4575

• psysutra
  • psysutra Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Od Transu piękniejsza jest tylko cisza...
  • Otrzymane podziękowania: 44
Mam ten sam problem
Goa rządzi, Goa prowadzi, Goa nigdy Cię nie zdradzi!

O:Problem z CPU 2009/06/20 21:10 #4576

• 1nf3ct3d
  • 1nf3ct3d Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
Witam w czasie pracy z fl studio i innymi powinienes pamietac ze wszytkie inne programy ktore pracuja w tle systemu operacyjnego windows powinny byc wylaczone gadu gadu , windows explorer mozilla itp nawet anty wirus potrafi mieszac w systemi radze tobie abys stworzyl sobie dodatkowe konto uzytkownika w systemi windows nazwal je studio i wylaczyl wszytkie programy nie potrzebne tobie w czasie pracy z fl studio tak jak ja mam zrobione poprstu to konto powinno byc przeznaczone tylko do pracy z fl studio i. jesli niechcesz tworzyc takiego konta to zobacz w procesach systemu windows jakie programy dzialaja w tle i wylanczaj je pokoleji i testju zachowanie fruita powinienes dojsc w ten sposob do zrodla twojego problemu

pozdrawiam

O:Problem z CPU 2009/06/20 21:17 #4578

• TRIOBAS 1
  • TRIOBAS 1 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • MUZYKA JAK KOBIETA - ZAWSZE FASCYNUJĄCA
  • Otrzymane podziękowania: 12
myślę,że dobrym sposobem na zawiechę kompa jest wyczyszczenie rejestru -śmieci po surfowaniu w necie też potrafią namieszać z cpu -polecam do tego celu Ccleaner lub darmowy Advanced System Care idealnie załatwią Twój problem

O:Problem z CPU 2009/06/21 16:53 #4584

• davee
  • davee Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
Wszystkie programy zawsze zamykam, ostatnio nawet wyłaczam antywira ale niestety ciagle to samo. Moze faktycznie spróbuje zalozyc to nowe konto zobaczymy moze to cos da.
Tak czy inaczej dzieki za zainteresowanie.
Pozdro

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena