Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Mały problem FL+ Native instruments 2008/11/16 03:30 #2142

• Gontarek
  • Gontarek Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
Mam taki problem... używam FL studio 8 + różne wtyczki z Native Instruments Komplete 5
i na przykład gdy odsłuchuje to co zrobiłem to wszystko jest w porządku a gdy zapisze to obojętnie, do pliku *.WAV lub *.MP3 to tak jakby ucina dzwieki z Native Instruments, to znaczy są przez chwile i zaraz przestają grać... ale to w jednym loopie, potem od nowa ten loop i znowu kawałek gra i ucina, co może być przyczyną ?? ... zawsze byłem dobry w dziedzinie muzyki ale zeby cos ustawić żeby dobrze grało to już gorzej :D Proszę o pomoc...

ps. nie wiem czy powinienem wrzucać tutaj czy do instrumentów vst jakby coś to można przenieść...

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:Mały problem FL+ Native instruments 2008/11/16 14:30 #2144

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
Opisany przez Ciebie problem pojawia się w przypadku wtyczek, które bazują na silniku UVI - Np. Spectrasonics Atmosphere. Jednak z tego co się orientuję Native Instruments Komplete 5 bazuje na innym silniku. Być może takie działanie jest formą zabezpieczenia... i dotyczy wyłącznie pirackich kopii oprogramowania.

O:Mały problem FL+ Native instruments 2008/11/16 14:46 #2145

• Gontarek
  • Gontarek Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
To ciekawe, bo mam studio jako działalność gospodarczą i ten kombajn Native Instruments Mam oryginalny...
Najwieksze bledy wystepują w Akoustik Piano... z resztą w sumie nie ma problemu...

O:Mały problem FL+ Native instruments 2008/11/16 15:33 #2146

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
Zatem od czego jest wsparcie techniczne ( Product Support ), w końcu kupując legalną wersję dowolnego programu, można liczyć na support jako że ten jest w cenie.

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena