Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

mikser - efekty 2011/01/24 00:27 #10886

• torez
  • torez Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Senior
  • Senior
  • Otrzymane podziękowania: 6
witam wszystkich maniaków . wiem że mogę na was liczyć ,problem mam taki , mianowicie mam stary projekt w którym na jednym kanale w mikserze w jakiejś tam kolejności mam nałożonych kilka efektów. teraz pracuje nad innym projektem i chce uzyskać taki sam efekt jak w poprzednim ale nie udaje mi się tak samo dokręcić gałek ,poprostu zapomniałem jak to robiłem . i teraz pytanie czy da sie z tamtego starego projektu te efekty z jednego kanału miksera przetransportować do miksera w nowym projekcie żeby był identyczny efekt . jeśli tak to jak to zrobić bo cholera nie mam zielonego pojęcia o tym. dla niektórych to pewnie banał no ale ...

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:mikser - efekty 2011/01/24 00:43 #10887

• N.E.X.
  • N.E.X. Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 330
Uruchamiasz stary projekt, zaznaczasz dany kanał i w lewym górnym rogu całego miksera dajesz tą strzałkę przechodzisz do file -> save mixer state as. Analogicznie ładujesz - open mixer state.

O:mikser - efekty 2011/01/24 22:27 #10902

• torez
  • torez Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Senior
  • Senior
  • Otrzymane podziękowania: 6
dzieki N.E.X !! super o to właśnie chodziło . powoli zaczynam zdawać sobie sprawe z tego że tak wiele rzeczy nie wiem i pewnie nigdy do końca nie poznam mozliwości tego programu hehehh.

O:mikser - efekty 2011/01/24 22:36 #10904

• N.E.X.
  • N.E.X. Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 330
Łatwo ogarnąć obsługę programu, ważniejszą kwestią jest, żeby wiedzieć jak to wykorzystać :).

Poczytaj interaktywną instrukcję z poziomu Help w dowolnym menu. Wyjaśnione tam są wszystkie zagadnienia i łatwo cokolwiek znaleźć o interesujących Cię elementach :). Od interfejsu aż po wtyczki wraz ze screenami. Co ciekawe można tam też znaleźć porady dotyczące miksowania, kompresji czy używania innych wtyczek :).

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena