Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

PsySutRa- The Return // DEMO 2010/06/11 11:50 #8493

• psysutra
  • psysutra Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Od Transu piękniejsza jest tylko cisza...
  • Otrzymane podziękowania: 44

Tradycyjna ekipa kilku Phoscyonów powraca wraz z Shioitorem i nie tylko w starym stylu oldschool goa połowy lat 90-ych. Wyszło HalucinogennoAstralnoMirandowo :]

Plus granie psycho-rockowe jak powiedział mój kumpel :P
Goa rządzi, Goa prowadzi, Goa nigdy Cię nie zdradzi!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Ostatnia edycja: przez psysutra.

O:PsySutRa- The Return // DEMO 2010/06/11 19:52 #8497

• DrooM
  • DrooM Avatar
  • Wylogowany
  • Senior
  • Senior
  • Otrzymane podziękowania: 1
Koles....rozwiazales mi trampki...i sie wygrzmocilem normalnie,...nie wiem, magia goa jakas, czy jak? :D
Swietny zatracajacy wrecz klimat, uwielbiam Astral'i jak i Hallu...band, qrna ile to sie szlifowalo tych chodnikow po "4 kawach" a w patelni astral napedzal wrecz hyhy..
Jedyne co mnie czasem denerwuje w takich produkcja, to stopa, wiadomo, przez wielu lubiana, prze ze mnie NIE, plastik fantastik, ja np. zaryzykowalbym z totalnie inna, nie wiem jaka, ale pobawilbym sie inna..
Natomiast cala reszta, poprostu gites malina, gra jak trza...podoba sie, no i jest brud ktory lubie, jest odwazniej, nie jest schematem pojechane, jak to ludzie czesto robia, i mimo iz dochodza do pro skilla, dla mnie zawsze beda kopiarkami zwyklymi...nic nie wnoszacymi, z zerowa wyobraznia i nowatorswem...
Muza powinna byc poszukiwaniem, zabawa, czyms co wynosi Cie ponad to co slyszysz na codzien, wrecz "na opak" kombinowac, a nie zadawac pytanie jak wykrecic bas Bennego...zal....to tak jak spytac ojca gdzie wlozyc podczas pierwszego razu...hyhy:D
No to tyle tytulem off'a, mysle ze lapiesz o co mi loto...?
Idziesz dobra sciezyna Gringo ,ino nie zbocz...sie :D

O:PsySutRa- The Return // DEMO 2010/06/11 23:35 #8503

• darson
  • darson Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 11
Podobnie jak DrooM już wielokrotnie pisałem, że chyba nigdy się nie przekonam do tej (charakterystycznej dla gatunku) stopy, ale ten utwór najbardziej mi się podoba z dotychczasowych 604 jakich słuchałem na vsti. 3:45 milknie stopa i robi się bębnowy miód na uszy yea ;) A od 4:51 jest jeszcze lepiej. Ciekaw jestem jakby utworek zabrzmiał z innym kickiem.

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena