Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

bartaslech - untitled 2010/04/15 22:31 #7947

• bartaslech
  • bartaslech Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
Witam! Dopiero zacząłem przygodę z FL studio. Zrobiłem kawałek i wstawiam tu link żeby dowiedzieć się czy warto to kończyć czy lepiej dać sobie spokój ;) Jest to zrobione na sucho bez masteringu i takich pierdół ;))

w458.wrzuta.pl/audio/47muNZnKFjK/hymn_modulation

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:bartaslech - untitled 2010/04/16 08:29 #7948

• Ahremov
  • Ahremov Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • W muzyce wszystko jest mozliwe (Novation)
  • Otrzymane podziękowania: 17
-i takich P*****l he he...
Jak dopiero zaczynasz przygode z FLS to nawet masz ucho.Ja jak mam jakies watpliwosci to po prostu zapisuje projekt do zip i zaczynam kolejny.Dzieki czemu gdy slabszy dzionek,szukam inspiracji w nieukonczonych.Uzbieralo sie tego z kilkadziesiat pozycji,kazdy opisany tylko data, wiec nie raz mi sie zdarzalo
krzyknac k...dobre!Po prostu nie pamietalem numeru,a bogatszy w doswiadczenie mialem osmio czy szesnasto taktowa,wyjsiowa petle.Czasem nie mam pomyslu wiec dorzucam cos ,zapisuje i otwieram kolejny albo szukam inspiracji gdzies dalej.
Co do pytania to watpie by ktos podjal za Ciebie decyzje czy masz sobie dac spokoj.Jesli to Twoja nowa pasja,lub na razie cos cie ciagnie do tego,to dobry znak.Duzo czytaj i sluchaj,obserwuj jak to robia inni.I oczywiscie duuuuzo samokrytyki,oraz samozaparcia ;)
Tworzenie muzyki to nie bulka z maslem.Musisz nauczyc sie softu.Bez poznania tajnikow FL Studio czy innej stacji DAW, nie mozesz raczej wyrobic sobie "ucha producenta"by przy sluchaniu innych artystow pomyslec - aha on to robi tak i tak.Musze tego sprobowac.
Pzdr

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Ostatnia edycja: przez kaziorkaski. Powód: Prosimy używać poprawnej polszczyzny, oraz nie używać słów obraźliwych i wulgarnych.
  • Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena