Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Co myślicie o bicie ?? 2010/03/24 13:35 #7771

• vitekdg
  • vitekdg Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
Witam was robię muzykę na Fl studio od 5 lat amatorsko ( wszystkiego uczyłem się sam ). Ostatnio zrobiłem taki bicik i myślę teraz nad kupnem sprzętu ( karty muzycznej bo póki co jest zintegrowana klawiatury etc). Przed tym jednak chce się podzielić moim ostatnim bitem który zrobiłem z wami. Czekam na komentarze

Pozdrawiam

vitekdg.wrzuta.pl/audio/0pO5YlsVtfs/first_fly <==== Tutaj jest bicik

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:Co myślicie o bicie ?? 2010/03/25 10:35 #7782

• Piter
  • Piter Avatar
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
Całkiem fajny bicik, sam bawię się fruity loopsem od kilku lat amatorsko i wiem też, że warto zainwestować w lepszą kartę dźwiękową, ( z resztą to chyba każdy wie ) im lepszy sprzęt tym lepszej jakości dźwięki i więcej możliwości. Ja osobiście chciałbym kupić sobie dobrą bit maszynę jak MPC z tym, że narazie jest problem z funduszami. Miałem kiedyś klawiature e-mu 49, ale moja karta dźwiękowa nie dawały rady, były opóźnienia i w ogóle ciężko mi się na tym pracowało, więc włąśnie chciałbym spróbować z bit maszyną.
Wracając do Twojego bitu, słychać, że siedziałeś troche nad tym i napewno jesteś zajarany tym co zrobiłeś, jak najbardziej jestem za amatorskimi nagraniami. Dobry bit, dobre smyczki i gitara też dobrze idzie chociaż sam był obniżył jej ton, żeby było jeszcze twardsze uderzenie. Serdecznie pozdrawiam i jeśli jesteś zainteresowany to z chęcią prześle Ci coś mojego.

O:Co myślicie o bicie ?? 2010/03/25 19:21 #7790

• vitekdg
  • vitekdg Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
Dzięki za pozytywny komentarz, pewnie że chce posłuchać

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

tutaj jest moj email napisz ze to ty czekam na twoje mp3 :)

Ogólnie myślę nad kupnem karty firmy emu link ponizej

allegro.pl/item970954999_creative_profes..._1616_pci_warto.html

oraz taka Akai`ka

allegro.pl/item963837843_akai_mpk_25.html

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena