Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE] 2010/02/15 22:36 #7401

• 89ninja89
  • 89ninja89 Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Młodszy forumowicz
  • Młodszy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 0
Polecam moja nowa produkcję. Nigdy jeszcze nie wstawialem tu nic swojego, mam nadzieje, ze nutka bedzie sie podobac. Staram sie tworzyc we wlasnym stylu, nie wedlug schematow. Nutka wykonana 100% w FLStudiu 8.

Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE]

Pozdrawiam

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE] 2010/02/16 12:39 #7403

• mari
  • mari Avatar
  • Wylogowany
  • Senior
  • Senior
powiem krótko - masz talent , świetne klimaty mój typ to dark side of the nature:)
napisz jeszcze z jakich wtyk korzystasz.

O:Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE] 2010/02/16 16:54 #7409

• 89ninja89
  • 89ninja89 Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Młodszy forumowicz
  • Młodszy forumowicz
Dzieki za te słowa :] Polecam Ci a takze innym uzytkownikom inne z moich produkcji, moze ktoras jeszcze przypadnie do gustu.

Co do wtyczek jakich uzywam to Genesis (sporadycznie - slaby komp), Zebra, Z3ta, Vanguard, Poizone, wiadomo Sytrus. Z efektow to moj ulubiony TAL - DUB II, i standardowo Reeverb, Delay, Flanger, Chours, Stereo En - cos tam :) Puki co mam bardzo slaby sprzet, nie mam sensu instalowac lepszych wtyczek, nie skupiam sie nad tym bo ledwo na tych daje rade :] Kazdy patent sie liczy, wiec kombinuje, nadpisuje itp.

Z kazda produkcja staram sie aby poziom byl chociaz troche wyzszy. To moja pasja, sposob na relaks - dlatego TRANCE :]

pozdrawiam

O:Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE] 2010/02/26 01:37 #7532

• xeL
  • xeL Avatar
  • Wylogowany
  • Senior
  • Senior
  • Otrzymane podziękowania: 1
ninja jesli możesz odezwij się do mnie na maila lub gg Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub gg3680028 chodzi o wtyczki do FL poizone itd. pozdrawiam.

O:Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE] 2010/02/26 08:44 #7534

• lsudny
  • lsudny Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • aka Blue Void
  • Otrzymane podziękowania: 9
XeL, nie tolerujemy tutaj warezu.
Siódmego czerwca 2010 roku, o godzinie 16:15, oficjalnie opuściłem to forum.

O:Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE] 2010/02/26 14:47 #7535

• xeL
  • xeL Avatar
  • Wylogowany
  • Senior
  • Senior
  • Otrzymane podziękowania: 1
tu nie chodzi o warez tylko o pomoc. Ale czujny jesteś to dobrze ;)

O:Olej -"Dark of the Storm" [TRANCE] 2010/02/26 16:53 #7538

• ryhard
  • ryhard Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
89ninja89 napisał:

Polecam moja nowa produkcję. Nigdy jeszcze nie wstawialem tu nic swojego, mam nadzieje, ze nutka bedzie sie podobac. Staram sie tworzyc we wlasnym stylu, nie wedlug schematow. Nutka wykonana 100% w FLStudiu 8.

Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE]

Pozdrawiam

piszesz że robisz własny styl ale słychać Trance i to z przed 4-5 lat niczego nowego nie wniosłeś w ten styl ;-)

jakość miksu na YouTube pozostawia sporo do życzenia nie żeby była tragedia ale dzisiaj już prawie nikt tak nie gra za świecie ;-)

przesadziłeś z pogłosem przez co brak głębi w produkcji ;-)
dynamika jest praktycznie niewyczuwalna

słychać że masz spore pojęcie o muzyce i aranżacyjnie jest ok technicznie już nie tak różowo

nie odbieraj tego jak atak ale jako spojrzenie z boku które jest bardzo pomocne w produkcji

pozdrawiam

Ostatnia edycja: przez Pietia.

O:Olej - "Dark of the Storm" [TRANCE] 2010/03/01 17:03 #7557

• 89ninja89
  • 89ninja89 Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Młodszy forumowicz
  • Młodszy forumowicz
Dzieki za ocene "Ryhard" Jesli chodzi o mnie jestem otwarty na wszelka krytyke i nie potraktuje tego jako atak. Jeszcze wiele pracy przedemna. Profesjonalista nikt sie od razu nie urodzil. Z technika wiadomo, trzeba to szlifowac jak diament. Widze po swoich produkcjach po kolei od najstarszej jak to u mnie sie przesuwa. Bez znaczenia czy szybko czy wolno ale co numer cos jest lepiej bo lepiej pojmuje dana kwestie. Co do stylu nie mam moze na mysli ukladu melodycznego tyle co jakiekolwiek przejscia, caly uklad. Trzymam sie danego schematu z racji tego, ze mam zbyt slaby sprzet zeby poglebiac poziom w tym kierunku. I na to przyjdzie pora, wiec spokojnie :))

Muzyka to dla mnie takie wyladowanie emocji. Mam taki czy taki dzien, w glowie jakas historia i zeby cos nie gnebilo, dreczylo wyrzucam to gleboko od siebie w nutki i to wlasnie jest najpiekniejsze :) Kazda z moich produkcji to jakis etap z zycia. Slucham przykladowo danego kawalka i od razu z czyms mi sie kojarzy. Jest tam jakas grupa osob na YT ktora subskrybuje moj kanal i lubi posluchac. Nigdzie sie nie promuje azeby to naklaniac do posluchania tego co robie, nie zalezy mi na tlumach lecz na tych, ktorzy skumaja oco chodzi i odnajda sie w tym podobnie jak ja. To moja pasja, a ze wychodzi to co wychodzi to dam na YT od czasu do czasu nutke, by ktos mogl posluchac, ocenic. Tak jest chyba najlepiej i niech tak zostanie ;)

Pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za konktretna opinie.

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena