Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Liquid Society- Love hurts 2010/02/14 19:22 #7394

• hellfire
  • hellfire Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Młodszy forumowicz
  • Młodszy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 0
Moje najnowsze wypociny:

Jeśli jest to w miarę możliwe, proszęo zostawienie komentarza na yt, oraz tym bardziej tutej. Pozdr

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:Liquid Society- Love hurts 2010/02/14 20:15 #7395

• lsudny
  • lsudny Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • aka Blue Void
  • Otrzymane podziękowania: 9
W 0:14 chyba pomyliłeś hat z clapem/werblem. W 0:59 przydałoby się jakieś przejście i refren. Ale pociągnąłeś to trochę dalej zbyt głośnym crashem. Na motywie głównym przydałaby się automatyzacja odcięcia filtru. Synth z drugiej minuty do wymiany. Bas pojawia się dopiero w 2:48 - a powinien już w pierwszej minucie. Jednak fill brzmi ciekawie. Szkoda, że dalej jest ten sam motyw.

Ogólnie utwór jest skonstruowany tak, że 2 pierwsze minuty to 1 akord, a dalej w kółko ta sama melodia. Brakuje tu tła i jakiegoś wybijającego się leada. Talerze są zdecydowanie za głośne. Przydałaby się automatyzacja, więcej efektów i różnorodności, oraz dobre zakończenie utworu.
Siódmego czerwca 2010 roku, o godzinie 16:15, oficjalnie opuściłem to forum.

Ostatnia edycja: przez lsudny.

O:Liquid Society- Love hurts 2010/02/15 22:43 #7402

• 89ninja89
  • 89ninja89 Avatar
  • Wylogowany
  • Młodszy forumowicz
  • Młodszy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 0
Wydaje mi sie ze beda z Ciebie ludzie, trzeba sie nasiedziec w flu zeby zaczac slyszec swoje bledy i moc powoli i stopniowo tworzac omijajac chociaz te najdrobniejsze. Na tym polega cala sztuka, slyszec swoja nute tak jak slyszysz produkcje innych, chocby komercyjne. Zawsze czegos brakuje i do czegos sie dazy. Wiem sam po sobie ile pracy trzeba wlozyc zeby wogole cos wyszlo i nadal przedemna jeszcze ogromna przepasc do swiata prawdziwej muzyki dlatego skoro nie jestem idealem ograniczam slowa krytyki do minimum a zycze powodzenia w dalszych produkcjach :) Nutka jak na poczatek moze byc.

Pozdro

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena