Z tą perką to akurat tak z nudów dałem TAL-Vocoder... Pokręciłem trochę gałkami i okazało się, że wyszedł całkiem niezły efekt, szczególnie na werblu :D A ten decimator dałem dla jeszcze większego "ubrudzenia" tej perkusji (w oryginale (tak, gotowy loop, ale z tymi efektami brzmi inaczej) był już bitcrusher), też w sumie pokręciłem gałkami i wyszło fajnie. Z innymi dźwiękami podobnie - biorę jakiś efekt, kręcę gałkami i czasem tak powstaje fajny efekt. Weźmy na przykład ten niski synth - dałem na niego lekki decimator i za****ście to teraz brzmi. Szczególnie, jak stopniowo pogłaśnia się ten efekt i przycisza. :) Dzięki za ocenę.
PS. Jeżeli nie da się ściągnąć pliku z Chomika, to prawdopodobnie spowodowane moim limitem transferu - 50 MB na tydzień, uzupełniane co niedzielę. A żebyście mogli ściągać bez posiadania konta, trzeba uaktywnić opcję udostępniania za transfer. Ale nie ma problemu - jeśli nie da się ściągnąć - powiadomić mnie o tym (chociażby na GG, w podpisie), ja załatwię sprawę SMSem za dwa czterdzieści cztery :]