Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Mr Hurricane - Coma FULL 2010/01/05 17:25 #6799

• lsudny
  • lsudny Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • aka Blue Void
  • Otrzymane podziękowania: 9
Gotowe :]

Tytuł: Coma
Długość: 4:30
Użyte wtyczki: ARP 2600 V, Motion, Predator, Sytrus, Triangle II, Rogue, Pro-53, Minimogue,
Użyte efekty: Fruity Parametric EQ2, Delay Bank, Flangus, Flanger, Phaser, Stereo Enhancer, Stereo Shaper, TAL-Vocoder, Tobybear Decimator (obydwa na perkusję :D), Bit Basher, suma - Maximus i Soundgoodizer
Link: chomikuj.pl/ProfWorminkle/Moja+muzyka/Mr+Hurricane+-+Coma.mp3
Siódmego czerwca 2010 roku, o godzinie 16:15, oficjalnie opuściłem to forum.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Ostatnia edycja: przez lsudny.

O:Mr Hurricane - Coma FULL 2010/01/05 17:59 #6801

• Ahremov
  • Ahremov Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • W muzyce wszystko jest mozliwe (Novation)
  • Otrzymane podziękowania: 17
Fajne,fajne podoba mi sie ten brud na perce .Dzwieki tez spasowane elegancko.Pod koniec przydaloby sie przelamac te tonacje jakos.
Fajny nymer.Co do jakosci miksu nie jestem w stanie ocenic.Jak dla mnie git.Ale znam takiego jednego co pewnie Cie uswiadomi he he
Pzdr

O:Mr Hurricane - Coma FULL 2010/01/05 19:05 #6803

• lsudny
  • lsudny Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • aka Blue Void
  • Otrzymane podziękowania: 9
Z tą perką to akurat tak z nudów dałem TAL-Vocoder... Pokręciłem trochę gałkami i okazało się, że wyszedł całkiem niezły efekt, szczególnie na werblu :D A ten decimator dałem dla jeszcze większego "ubrudzenia" tej perkusji (w oryginale (tak, gotowy loop, ale z tymi efektami brzmi inaczej) był już bitcrusher), też w sumie pokręciłem gałkami i wyszło fajnie. Z innymi dźwiękami podobnie - biorę jakiś efekt, kręcę gałkami i czasem tak powstaje fajny efekt. Weźmy na przykład ten niski synth - dałem na niego lekki decimator i za****ście to teraz brzmi. Szczególnie, jak stopniowo pogłaśnia się ten efekt i przycisza. :) Dzięki za ocenę.

PS. Jeżeli nie da się ściągnąć pliku z Chomika, to prawdopodobnie spowodowane moim limitem transferu - 50 MB na tydzień, uzupełniane co niedzielę. A żebyście mogli ściągać bez posiadania konta, trzeba uaktywnić opcję udostępniania za transfer. Ale nie ma problemu - jeśli nie da się ściągnąć - powiadomić mnie o tym (chociażby na GG, w podpisie), ja załatwię sprawę SMSem za dwa czterdzieści cztery :]
Siódmego czerwca 2010 roku, o godzinie 16:15, oficjalnie opuściłem to forum.

Ostatnia edycja: przez lsudny.
  • Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena