Prosiłbym o coś innego niż ta gówniana Wrzuta. Zamiast playera jest reklama. Masakra...
A nie, udało się :O Ale na przyszłość - znajdź coś innego niż Wrzuta, np. Chomikuj.pl lub Hostuje.net. Ale do rzeczy.
Początek jest nudny, za długo go ciągniesz, zresztą następne frazy też są za długie - skróciłbym je dwukrotnie. Po breaku w drugiej minucie dalej wieje nudą... Co do nut - nie mam zastrzeżeń, wszystko jest w tonacji, tylko czemu taki monotonny miks?! Break w czwartej minucie nic nie wnosi. Po breaku... Synth w tle zdecydowanie bym pogłośnił. W ogóle utwór jest strasznie monotonny - najpierw przez 2 minuty gra jedna nuta, a przez następne 2 minuty gra melodia. Brakuje podziału na zwrotki i refreny. Breaki nudne. Perkusja jest mało wyraźna, trzeba pogłośnić haty. Podsumowując: gdyby utwór miał 4 minuty, na pewno dostałby ode mnie 4-. Niestety, 11 minut monotonnego house'u może zarobić najwyżej na 2.
P.S. Zapraszam też do siebie, od dwóch dni nikt mi nie chce skomentować pełnej wersji Mind Manipulation :(
www.vsti.pl/forum-vsti.pl/wasza-muzyka/o...on-demo_30.html#6615