Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Galactica 2009/10/27 08:11 #5555

• mari
  • mari Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Senior
  • Senior
  • Otrzymane podziękowania: 0
Witam, na początek chciałbym przeprosić uzytkowników forum za moje ostatnie wypowiedzi.
W szczególnosci mh_sk i innych którzy poczuli sie urażeni.Macie racje ,dobra kultura nakazuje sie wpierw przywitać. Po zażyciu odpowiednich pigułek na uskokojenie zniosę teraz każdą krytykę.
Może dzięki niej coś poprawię i udoskonalę w moich "produkcjach". Monitoruję forum i widzę że na dyskotekową sieczkarnie nie ma tu miejsca więc postanowiłem pójśc w innym kierunku.Jestem otwarty na różne style muzyczne ,ale to przychodzi z wiekiem.

odsiebie.com/pokaz/6468251---6d0c.html

odsiebie.com/pokaz/6468008---5645.html

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:Galactica 2009/10/27 08:14 #5556

• mari
  • mari Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Senior
  • Senior
  • Otrzymane podziękowania: 0
Dla P. mh_sk .Zapomniałem wspomnieć cyfra 15 w moim login jest moją ulubioną ,jak też jest dniem miesiąca w którym się urodziłem.

O:Galactica 2009/10/27 14:18 #5560

• psysutra
  • psysutra Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Od Transu piękniejsza jest tylko cisza...
  • Otrzymane podziękowania: 44
Bardzo przewidywalny numer, po dłuższej chwili staje się nudny, ale się zapowiada całkiem całkiem.
Stopa chodzi jak należy, jednak jest zbyt duża nieproporcjonalność jednej stopy i drugiej hardtransowej, która swoją drogą nie pasuje do klimatu numeru. Bas jest zbyt cicho, powinien współgrać ze stopą, bo to PODSTAWA numeru, tak samo jak perkusja- to wszystko musi zajmować całe pasmo- perkusja na pierwszym miejscu, potem bas ze stopą a na koniec cała reszta.
Potencjał jest, tylko niepotrzebnie wszystko porozciągane w czasie, niewiele się dzieje, brakuje niespodziewanych zwrotów akcji- jakiś fx-ów, przejść na stopie.

Ale wystarczy przysiedzieć ;)
Goa rządzi, Goa prowadzi, Goa nigdy Cię nie zdradzi!

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena