Ta promocja obowiązuje cały czas i nigdy się nie kończy, jest już od dawna ;). Wbrew pozorom nie jest wcale taka rewelacyjna.
Kilka szczegółów:
599 Euro bez podatku (tak, trzeba w Euro, wysyłają stuff z Amsterdamu. Jak już zamówienie pójdzie to kurier w jeden dzień do polski dojeżdza z FedEx'u). Dolicz 19%, bo właśnie tyle naliczają w Holandii. Czyli jakieś 114 E. Do tego koszt iLoka, który można u nich też dorzucić za 39 Euro. Łącznie zapłacisz około 750 Euro czyli niewiele ponad 3000zł. wysyłka chyba darmowa.
Moim zdaniem promocja jest lipna bo dysku nie dostajesz gratis a ZAMIAST płyt dostajesz dysk z zainstalowanym stuffem. W razie W wszystko Ci leci, a archiwizować musisz wszystko sam na nie oryginalnych płytach (nie wiem jak to nawet wygląda i czy się da). W razie awarii niczego nie gwarantują, trzeba samemu zadbać o kopie.
Co do atrakcyjności - moim zdaniem dobre są tylko QLSO Gols (oczywiście), Storm Drum 2 (zaznaczam, że zwykły, lepszy jest Pro, ma więcej sampli, mam i chwalę, głównie te 4GB z Pro wykorzystuję) oraz Voices of Passion (którego nie mam). No i Choirs ;). Gdybyś zmienił na coś lepszego to cena automatycznie rośnie.
Ja kupiłem na święta za około 400 Euro z iLokiem i podatkiem QLSO Gold i SD2 Pro w promocji 1+1.
Polecałbym Ci ochłonąć i przekalkulować jednak czy naprawdę się tak opłaca, a co za tym idzie poczekać na inne specjalne promocje, które ciągle się pojawiają ;). Wiadomo, że w pakiecie taniej ale poza tymi 3/4 wtyczkami reszta to nic ciekawego. Zamiana czegoś na Silka czy Gyposy podnosi dosyć znacznie cenę i aktualnie wygląda to jak 3 dobre wtyczki + 4 na pocieszenie.
A i jeszcze jedna ważna rzecz - zmień na region europejski, nie patrz nawet w ofercie amerykańskiej. My możemy kopować tylko w Euro, nie zaakceptują Ci zamówienia.
Czyli tutaj:
www.soundsonline-europe.com/Complete-Composers-Collection
Pozdr.