Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Me Myself And I - Coming Up! 2011/02/08 20:09 #11180

• darson
  • darson Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 11
Co sądzicie o tym swoistego rodzaju portfolio grupy wokalnej MMI? Dla mnie osobiście miód na uszy. Nie wnikam w zaplecze sprzętowe, bo nie o to chodzi. Krótko Waszym (jako ludzi związanych z muzyką) zdaniem. Tak czy Nie?

Me Myself And I - Coming Up!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Ostatnia edycja: przez darson.

O:Me Myself And I - Coming Up! 2011/02/08 21:24 #11186

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
Na pewno jest to coś nowego, zupełnie innego - jak widać nie trzeba mieć żadnych instrumentów, aby robić znakomitą muzykę. Dla mnie bomba. W końcu nikt nie osiąga takiego sukcesu za nic (mowa o wysokim miejscu w ostatniej edycji Mam Talent)

O:Me Myself And I - Coming Up! 2011/02/08 21:38 #11188

• N.E.X.
  • N.E.X. Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 330
Jak to nie :P? A porażająca ilość śpiewaków to co? Może za co dostali te głosy? Za nic, za ogólną prezentację, spodobali się nastolatką które wysyłały smsy :). Stąd prawdziwe zdolności nie mogły wygrać jak np. MMI.

MMI lubiłem od początku jak ich zobaczyłem, mają pomysł i potencjał, ale niestety głupi program zrobił swoje. Jedyny plus to taki, że mogli się pokazać :). Ciekawe co teraz robią, mam nadzieje, że nie marnują szansy i koncertują :).

Swoją drogą teraz będzie X-Factor, czyli znowu "Idol". Zastanawiam się tylko czy brakuje nam już talentów w tym kraju, czy może publika jest tak głupia, że za talent uważa tylko śpiewaków lepszych i gorszych stąd opłaca się tylko x-factora robić.

W żadnym przypadku odpowiedź nie jest pozytywna...

Ostatnia edycja: przez N.E.X..
  • Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena