Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Gdzie Ci ludzie? 2008/07/21 06:45 #1000

• Lucas Klauze
  • Lucas Klauze Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Moderator
  • Moderator
  • Otrzymane podziękowania: 2
Na stronie jest już 7455 zarejestrowanych użytkowników! Pietii należą się gratulacje =)
Zastanawia mnie tylko gdzie Ci wszyscy ludzie są? Co robią? Na forum aktywnych jest może kilkanaście osób. Większość się pewnie zarejestrowała żeby mieć dostęp do działu DL :D:D
Tak czy siak uważam, że serwis osiągnął wielki sukces i nie zapowiada się żeby miał przeżywać jakiś kryzys ;)))

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:Gdzie Ci ludzie? 2008/07/21 07:27 #1003

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
Faktycznie, masz rację, tak właściwie to zarejestrowanych jest dużo więcej użytkowników, jednakże ich konta są nieaktywne (nie dokonali aktywacji).
Znaczna część zakłada konto by np. skorzystać jak zauważyłeś z download - ale po to on jest i nie zmusza nikogo np. do korzystania z forum, które jakby nie patrzeć jest wartością dodaną:)
Liczy się fakt, że idziemy do przodu.
W przeciągu kilku najbliższych dni na stronie uruchomiony zostanie skrypt, który pozwoli użytkownikom na upload utworów już bezpośrednio na stronę możliwością komentowania. Więcej informacji już na dniach.

O:Gdzie Ci ludzie? 2008/07/21 07:46 #1004

• Lucas Klauze
  • Lucas Klauze Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Moderator
  • Moderator
  • Otrzymane podziękowania: 2
Never slow down, co? :D Ile płacisz za hosting? Sporo osób odwiedza stronkę więc myślę, że reklamy google Ci wystarczają na pokrycie kosztów rajt?
Z tym uploadem świetny pomysł! Skoro będziesz już wprowadzał zmiany to mam uwagę - wrzuć gdzieś do menu po lewej albo u góry prywatne wiadomości. Nigdzie nie ma tego na stronie i nie bardzo jest jak sprawdzić skrzynkę. Dopiero po kliknięciu w PM do kogoś otwiera się strona z dostępem do wiadomości. Dzisiaj to zauważyłem przez przypadek =)

O:Gdzie Ci ludzie? 2008/07/21 10:10 #1006

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
Planowana jest zmiana pozycji menu głównego - ale w chwili obecnejh są to tylko plany. Co do PW - postaram się zaimplementować skrypt, który będzie powiadamiał o nowych postach, zaraz po zalogowaniu (za pomocą okienka pop-up).

• Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena