A ze słuchu odtworzyć nie umiesz? Radzę potrenować bo świetna zabawa z tym jest. Z początku będzie Ci się to wydawać strasznie trudne, ale z czasem nabierzesz takiej wprawy, że żadna melodia nie sprawi Ci problemu (jeśli oczywiście będziesz dużo pracował=).
Musisz się zastanowić troszkę nad tym o co prosisz. Prędzej czy później będziesz musiał się "usamodzielnić" przecież nikt Ci nie będzie wiecznie wszystkiego na tacy podawał. Właśnie o to chodzi w tworzeniu muzyki. To ma być dla Ciebie zabawa i sama przyjemność. Nie wspomnę o satysfakcji z sukcesów chodźby tych najmniejszych. Jeżeli przychodzisz na forum i prosisz o gotowce to wiesz...zdaję mi się, że żaden z Ciebie producent nie jest i nie będzie. Nie na tym to polega. Jak nie dajesz rady, nic Ci nie wychodzi to próbuj dalej, albo zrezygnuj i zacznij zbierać znaczki lub coś w tym stylu. No chyba, że chcesz imponować znajomym, którzy nie mają bladego pojęcia o tworzeniu muzyki i będą się wszystkim zachwycać...
Nie miałem na celu Cię obrażać, tylko uświadomić Ci kilka istotnych spraw. Teraz właśnie tak wszyscy postępują. Ściągają fl-a, nexua i myślą, że wielkimi muzykami są, a kiedy przychodzi czas do podjęcia wysiłku i rozwijania swych umiejętności walą takie właśnie posty...dajcie mi bo ja nie umieć i mi się nie chcieć. Sorry, ale uważam, że takiego syfu nie powinno być na tym forum. Pietia od wielu lat trzyma tu wysoki poziom. Jest to chyba jedyny polski serwis, na którym można znaleźć kilku prawdziwych muzyków. Reszta to zwykłe pionki przypisująca sobie miano "didżeja". Nie lubię wchodzić w konflikty z ludźmi, ale tym razem muszę rzucić swoje 3 grosze i napisać kilka nieprzyjemnych słów. Niszczysz swoim zachowaniem to co zrobił Pietia dla "naszej sceny". Nie widać tego dosłownie, ale tak niestety jest. Nie wiem co on sam o tym sądzi, ale ja uważam, że należy mu się szacunek i utrzymywać dalej wysoki poziom jego serwisu. W końcu teraz jesteśmy jego częścią więc do jasnej cholery zastanówcie się ludzie i nie zawracajcie za przeproszeniem dupy poważnym ludziom. Idźta lepiej pobawić się "edżajem" jak was nie stać na więcej.
No i jednak Cię obraziłem....k****. Idę lepiej spać.