Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT:

Gdzie kupić FL Studio??? 2009/12/14 19:18 #6472

• thunder12345
  • thunder12345 Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
Siema all ;) mam pytanie,gdzie mogę kupić FL studio?
Najlepiej 9,zresztą starsze też może być,bo z tego co wiem oryginalne FL Studio samo się aktualizuje do nowszej wersji...
...więc,gdzie mogę kupić??? :P ;)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:Gdzie kupić FL Studio??? 2009/12/14 19:31 #6475

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Otrzymane podziękowania: 193
Fl Studio możesz zakupić z poziomu AudioFactory

Dostępna oferta:

FL Studio 8 Producer Edition
Cena: 520,00 zł

FL Studio 8 XXL Edition
Cena: 865,00 zł

FL Studio 9 FL Edition
Cena: 345,00zł

Bezpośrednio z poziomu strony producenta - tutaj jednak możesz zakupić wersję typu download - warto zaznaczyć że znacznie korzystniejsza opcją jest zakup wersji download z uwagi na darmowe aktualizacje (w przypadku wersji box przysługuje nam tylko jedna darmowa aktualizacja).

O:Gdzie kupić FL Studio??? 2009/12/14 20:10 #6476

• thunder12345
  • thunder12345 Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
Przede wszystkim dziękuję za szybką odpowiedź...
a więc jeżeli kupię w wersji box to tylko raz mi się za darmo zaktualizuje a potem już będę musiał płacić???

kurcze... z AudioFactory byłoby mi wygodniej...a jak tą wersję download kupić???

O:Gdzie kupić FL Studio??? 2009/12/14 21:26 #6478

• masahuku
  • masahuku Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
Dj Tommy napisał:
a więc jeżeli kupię w wersji box to tylko raz mi się za darmo zaktualizuje a potem już będę musiał płacić???

tak, nie wiem jak teraz nie dopatrzyłem sie tego na stronie IL ale kiedys mozna było sobie wykupić samą opcję dożywotnich aktualizacji za 149$

kurcze... z AudioFactory byłoby mi wygodniej...a jak tą wersję download kupić???

wersję download najprosciej kupić system płatności PayPal, musisz posiadać kartę kredytową zarejestrować sie na www.paypal.pl/pl , tam dodać swoją kartę kredytową żeby wykonywać płatności i gotowe. Pozniej jak robisz zakupy to wybierasz opcję PayPal podajesz swója adres e-mail który zarejestrowałes na swoim koncie PayPal sprzedawca wysyła Ci na ten adres polecenie zapłaty (fakturę) Ty sie logujesz klikasz "Zapłać" i gotowe. Na końcu oczywsicie musisz spłacić kartę kredytową która została obciążona.
Dodam jeszcze że jeśli chciałbyś kupować rzeczy fizyczne przez internet to żeby płacić PayPalem musisz się poddać weryfikacji i czyli prostymi słowy przypisać do konta PayPal adres który podałes w banku przy autoryzacji konta/karty kredytowej. Bo wiekszosc sklepów internetowych wysyła zakupiony towar tylko i wyłacznie na adres zweryfikowany w PayPal.

Na początku to wszystko strasznie brzmi ale szybko można sie w tym połapać.

Ostatnia edycja: przez masahuku.

O:Gdzie kupić FL Studio??? 2009/12/14 21:28 #6479

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
Dj Tommy napisał:

.a jak tą wersję download kupić???

Na stronie producenta znajduje się, formularz zamówienia, który należy wypełnić w kolejnych krokach. Aby móc dokonać zakupu, najkorzystniej jest posłużyć się kartą kredytową typu Visa bądź MasterCard - w tym wypadku należy przy wypełnianiu formularza należy wprowadzić dane widniejące na karcie.

W jednym z kroków należy również podać adres poczty email oraz numer telefonu, w celu zweryfikowania zamówienia.

Po złożeniu zamówienia natychmiast otrzymasz powiadomienie/potwierdzenie wysłane za pomocą systemu payment V-Share. Jeżeli takiego powiadomienia nie otrzymasz, oznacza to że Twoje zamówienie nie zostało przyjęte.
Później również na Twoją skrzynkę trafia powiadomienie o Twojej nazwie użytkownika oraz haśle. W mailu znajdziesz również informacje na temat postępowania w celu uzyskania osobistego kodu rejestracyjnego.

Szczegółowy opis postępowania znajdziesz tutaj (wersja anglojęzyczna).

O:Gdzie kupić FL Studio??? 2009/12/14 21:33 #6480

• Pietia
  • Pietia Avatar
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
masahuku napisał:

Dj Tommy napisał:
tak, nie wiem jak teraz nie dopatrzyłem sie tego na stronie IL ale kiedys mozna było sobie wykupić samą opcję dożywotnich aktualizacji za 149$

Dożywotnia aktualizacja to koszt 39 dolarów (do zakupienia jedynie z poziomu sklepu image-line) - i taką aktualizację mogą zakupić wszyscy Ci, którzy posiadają wersję BOX.

O:Gdzie kupić FL Studio??? 2009/12/14 21:34 #6481

• kaziorkaski
  • kaziorkaski Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 35
Ja gdy kupowałem, nie posiadałem katy VISA, ani nie miałem wtedy konta PayPal. Co wówczas? Można zrobić normalny przelew bankowy - i tak zrobiłem. Całość trwała tydzień, ale się da ;)
Obecnie oczywiście stosuje PayPal, jako najszybszą metodę płatności. I ją polecam, każdemu posiadającemu kartę kredytową.
Potrzeba mądrości by pojąć mądrość: na nic muzyka, gdy publiczność głucha.

www.muzyka-pomojemu.blogspot.com

Ostatnia edycja: przez kaziorkaski.

O:Gdzie kupić FL Studio??? 2009/12/14 21:42 #6482

• masahuku
  • masahuku Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
admin napisał:

Dożywotnia aktualizacja to koszt 39 dolarów (do zakupienia jedynie z poziomu sklepu image-line) - i taką aktualizację mogą zakupić wszyscy Ci, którzy posiadają wersję BOX.

dzięki za poprawkę...trochę przesadziłem z tą ceną :) gdybym podał w PLN byłoby prawie dobrze ;]

• Strona:
  • 1
  • 2
Zasilane przez Forum Kunena