Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT:

zakup fl 9 2009/09/26 20:35 #5245

• masahuku
  • masahuku Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
  • Otrzymane podziękowania: 0
Siema,

chciałbym wiedzieć czym się różnią od siebie wersje fl-a 9 czyli: signature bundle (299$), producer edition (199$), fruity edition (99$) oraz express edition (49$) oraz którą wersje nabyć najlepiej pod względem cena/jakość bo cienko z kasą a pasowałoby kolegom z image line wynagrodzić ich trud za ciężką pracę.

z tego co wiem najnizsza wersja odpada bo nie ma PianoRolla'a, express ponoc nie ma mozliwosci nagrywania, ale ja nie mam nic co by mozna nagrywac...najwyzsza wersja jest stanowczo za droga wiec albo express albo producer...

co radzicie?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

O:zakup fl 9 2009/09/26 20:54 #5246

• darson
  • darson Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 11
Pod tym linkiem jest wszystko pięknie wypisane.

O:zakup fl 9 2009/09/27 08:13 #5247

• kaziorkaski
  • kaziorkaski Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Otrzymane podziękowania: 35
Jedyne co bym podpowiedzieć chciał, to że warto zainwestować w wersję Downland, ponieważ dostajesz dożywotnie aktualizacje! I kolejna sprawa to jednak wersja Signature Bundle jest warta przemyślenia. Ja poprzestałem na Producer i ciągle teraz wyskakuje mi, że to, a to mam w wersji Demo, da się oczywiście bez tego żyć, ale z perspektywy czasu, dzisiaj zakupił bym najwyższą wersję. (to czy kiedyś dokupię wyższą wersję jest niewiadome;)....)
Potrzeba mądrości by pojąć mądrość: na nic muzyka, gdy publiczność głucha.

www.muzyka-pomojemu.blogspot.com

O:zakup fl 9 2009/09/27 11:24 #5248

• masahuku
  • masahuku Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
Na pewno bedzie to wersja "download" a jesli chodzi o najwyzsza wersje to ja raczej z tych pliuginów flowskich korzystał nie bede i tutaj byłbym raczej za wersja producer edition - to i tak wysoko bo jak mowiłem cienko z kasą :/ najwyzsza wersja kosztuje w przeliczeniu ok. 850pln i jak narazie nie wiem czy są powazne argumenty aby poczekac i odłozyc wiecej kasy i kupic własnie signature.

O:zakup fl 9 2009/09/27 13:54 #5249

• darson
  • darson Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
Maximus, Hardcore, VideoPlayer, Sytrus, Soundfont player, DirectWave Sampler. O te wtyczki bogatsza jest wersja Signature Bundle od Producer Edition. Niby nie wiele, ale wystarczy sprawdzić cenę samego Sytrusa gdybyś chciał go zakupić osobno (179$). Ja dałem się skusić na najbogatszą ofertę i nie żałuję :-)

O:zakup fl 9 2009/09/27 14:36 #5250

• masahuku
  • masahuku Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
to moze inaczej,

w tutejszym dziale download znajduje sie instalator fl 9 i jest tam opis który mowi że jest to pełna wersja (nie beta) dziewiątki...więc jaki jest w tym haczyk??

jesli jest to wersja shareware z pełną funkcjonalnością przez jakis czas dajmy na to 30 dni to ja chętnie sobie to instalne na kompie a jak sie skonczy karenccja na działanie tej wersji to mysle ze wtedy mogłbym sobie pozwolic na zakup signature bundle ;]

O:zakup fl 9 2009/09/27 15:00 #5251

• darson
  • darson Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
Oj chyba z tą pełną funkcjonalnością przez jakiś czas to nie do końca prawda. Tu powinien Pietia się wypowiedzieć bo ja nie słyszałem o takiej wersji. Normalnie wygląda to tak: Wersja demo, którą pobierasz z oficjalnej strony Image Line jest najbogatszą wersją czyli Signature Bundle (181 MB chyba). Po zakupie dostajesz po prostu klucz w postaci wpisu do rejestru. I to wszystko, masz odblokowane to za co zapłaciłeś.

O:zakup fl 9 2009/09/27 15:34 #5252

• masahuku
  • masahuku Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
Kiedys w wersjach demo jedynym ograniczeniem był brak możliwosci zapisania projektu a takie cos mnie nie intersuje.

Tak licze ze Pietia sie pojawi choc na chwile bo juz sciagnąłem ten instalator (181MB) jednak planuje formata i wielkie czystki na kompie wiec nie instaluje tego jak narazie.

• Strona:
  • 1
  • 2
Zasilane przez Forum Kunena