Ładne, ładne, podoba mi się, szczególnie beat, ale mógłby być trochę głośniej tzn: dynamika jest bardzo spłaszczona, mało co się wybija z podkładu ten beat w dodatku jest bardzo zamulony. Ma to jakiś swój urok, ale brzmiało by lepiej gdyby perkusja była bardziej wyraźna, żeby nie plumkała tam w tle tylko uderzała - w klubie ma to duże znaczenie, a brzmi jakby już była nagrywana mikrofonem z klubu, spłaszczona, słyszałem już parę takich schowanych podkładów w katowickim mega klubie i muszę powiedzieć, że lipa to słychać, jeden wielki ciągły hałas i szum, a warto powiedzieć, że szum to właśnie suma wszystkich częstotliwości bez dynamiki ;).
Te dudy brzmią prawie jak w The Chemical Brothers - The Private Psychedlic Reel
Tylko oni zrobili mniej zamulony miks, a i tak to był jeden z najbardziej spłaszczonych i szumiących kawałków jakie słyszałem, a weź pod uwagę, że u Ciebie jeszcze się chowa cała perkusja na średnim paśmie bo chłopaki nawijają. Klubowicze będą mieć wrażenie, że słychać dudy, jakiś hałas i do tego chłopaki nawijają ;).
Na Twoim miejscu poprawił bym to jakoś.
Melodycznie całość dla mnie 10/10, słucham cały czas. jedynie jak wyżej technicznie trochę leży ;).
Pozdr.