Witam ponownie szanowni panowie :D
Takiej podkretki to nie mialem od dawna he he.Oczywiscie jesli to nie jakas pompka to z wielka przyjemnoscia dolacze do Waszego skladu(z promocja w szczecinie;)
Moim marzeniem bylo zasilic niekomercyjny label,zwlaszcza polski.
Walek puszcze gdy dopracuje niuanse rytmiczne vokalu oraz jest tam jeden babol w tonacji.
Napisz ile tych sciezek mialoby byc.Pewnie perka,bass,voc...jak to sie je.
Zgadza sie z tymi petlami jak juz mowilem.Czy bedzie to przeszkadzac?Petla jak i vokal sa z komercyjnej plytki z samplami.
Czy perkusjonalia moga byc jako jedna sciezka audio?
Czy zdejmowac z mastera kompresor i limiter?
Mam jeszcze wiele pytan,Wy pewnie rowniez wiec odezwe sie na PRV zarzuce jakies GG i obgadamy temat si?
Aha mam juz porzadna(wedlug mnie)petelke.Jakies 16 taktow nowego,funkowego projektu.
Zarzuce demko ale dopiero w srode po poludniu,bo nie mam niestety czasu na to co kocham.
Popieprzony ten system.
Pzdr
aha M@R,porzadny material,zwlaszcza podoba mi sie walek z Emre i jego nawijka.
zycze sukcesow.
Odsluchiwalem w mono tez brzmi ladnie.Moj projekt niestety nie.Czy jest jakis patent by to co potraktuje np.Stereo Enhancerem nie znajdowalo sie natychmiast w przeciwfazie?Czasem uzywam S-Imagera jednak gdy zaweze stereo nie mam tego efektu o ktory mi chodzilo.
Czy to konieczne z ta faza?Moze po prostu do radia monofonicznego zmiksowac projekt bez tych przesuniec?
Prosze sie nie nabijac ze radio itd ;)
Interesuje mnie to zagadnienie wiec pytam tutaj.Fajnie ze forum odwiedza coraz wiecej osob chcacych cos podpowiedziec,doradzic.
narkoza