Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT:

O:Jak wam sie podoba ? 2009/11/23 22:10 #6175

• psysutra
  • psysutra Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • Od Transu piękniejsza jest tylko cisza...
  • Otrzymane podziękowania: 44

ziom niesluchaj tych troli

Takim przywitaniem sobie tutaj zjednasz jedynie wrogów.
Goa rządzi, Goa prowadzi, Goa nigdy Cię nie zdradzi!

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

ziom nie słuchaj tych troli 2009/11/23 22:19 #6177

• TRIOBAS 1
  • TRIOBAS 1 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • MUZYKA JAK KOBIETA - ZAWSZE FASCYNUJĄCA
  • Otrzymane podziękowania: 12
jak te trole sie wezma za ciebie to może i ty skorzystasz na tym -póki co nic dodać nic ująć po Twojej wypowiedzi możesz poszaleć na innych forach obrażając co niektórych starszych użytkowników a jak sie cos nie podoba komus w sensie nagrań to się nie podoba -bo ma prawo i koniec pieśni--młodzież jest dzisiaj chamska ,bezczelna i trzeba tępić takie zachowanie jescze Twojej wrzuty tutaj nie widziałem i nie słyszałem wystaw cos to podsumujemy i Ciebie --żegnam Pana Panie dennis7 miłego wieczorku

O:ziom nie słuchaj tych troli 2009/11/23 22:39 #6178

• dennis7
  • dennis7 Avatar
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
z gory przepraszam te osoby ktore poczuly sie urazone... nie bylo to moja intencja
powinnienem uzyc slowa "ludzie"

O:Jak wam sie podoba ? 2009/11/23 23:08 #6181

• masahuku
  • masahuku Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
dennis7 napisał:
ziom niesluchaj tych troli.. jakos trzeba zaczac... a kawalki sa dobre czy im sie to podoba czy nie.

taaaa ziom posłuchaj tego dupowłaza on Ci zawsze powie prawde ze kazdy Twój bit porusza jego dusze nawet jesli nie porusza nawet palca.

nawet jesli byl wykorzystany 1000 razy ja wykorzystam go 1001. i g. mnie interesuje czy byl grany czy nie...

hahahaha :D

rob swoje i cwicz...

znaczy kopiuj od innych i ćwicz to żeby kopiować jak najwiecej tak właśnie robicie swoje.

O:Jak wam sie podoba ? 2009/11/23 23:34 #6183

• TRIOBAS 1
  • TRIOBAS 1 Avatar
  • Wylogowany
  • Platynowy forumowicz
  • Platynowy forumowicz
  • MUZYKA JAK KOBIETA - ZAWSZE FASCYNUJĄCA
  • Otrzymane podziękowania: 12
masahuku napisał:

dennis7 napisał:
ziom niesluchaj tych troli.. jakos trzeba zaczac... a kawalki sa dobre czy im sie to podoba czy nie.

taaaa ziom posłuchaj tego dupowłaza on Ci zawsze powie prawde ze kazdy Twój bit porusza jego dusze nawet jesli nie porusza nawet palca.

nawet jesli byl wykorzystany 1000 razy ja wykorzystam go 1001. i g. mnie interesuje czy byl grany czy nie...

hahahaha :D

rob swoje i cwicz...

znaczy kopiuj od innych i ćwicz to żeby kopiować jak najwiecej tak właśnie robicie swoje.

dokładnie tak jak skopiujesz te brzmienia jota w jotę to zaprosze cie na browarka www.vsti.pl/forum-vsti.pl/lec-wykonam/for-you-mp3.html#6172

O:Jak wam sie podoba ? 2009/11/24 11:59 #6188

• zsz
  • zsz Avatar
  • Wylogowany
  • Młodszy forumowicz
  • Młodszy forumowicz
Co prawda nie słyszałem twoich bitów bo chwilowo nie mam głośników, ale jeżeli poruszacie temat samplingu to sam nie zostanę obojętny.Od kiedy tworzę bity ( od 6 lat) zawsze używałem sampli, pętli , one shotów motywów wokali itp... bo niby co w tym złego?? Aczkolwiek samel trzeba odpowiednio przygotować pociąć i nadać mu swój charakter, co nie jest wcale łatwe.Dlatego uważam że jesteście w błędzie mówiąc że jak ktoś sampluje to nie jest twórczy...beatmaking opiera się na samplingu. taka prawda.

O:Jak wam sie podoba ? 2009/11/24 13:10 #6190

• masahuku
  • masahuku Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert
  • Ekspert
zsz napisał:

Co prawda nie słyszałem twoich bitów bo chwilowo nie mam głośników, ale jeżeli poruszacie temat samplingu to sam nie zostanę obojętny.Od kiedy tworzę bity ( od 6 lat) zawsze używałem sampli, pętli , one shotów motywów wokali itp... bo niby co w tym złego?? Aczkolwiek samel trzeba odpowiednio przygotować pociąć i nadać mu swój charakter, co nie jest wcale łatwe.Dlatego uważam że jesteście w błędzie mówiąc że jak ktoś sampluje to nie jest twórczy...beatmaking opiera się na samplingu. taka prawda.

Zgadza się i większość z nas dobrze o tym wie. Sampling to normalna rzecz jednak trzeba to robić kreatywnie i z głową no i tak żeby nikt tego zabiegu raczej nie poznał chyba że to np. jest remix no to wtedy moga wystapić takie specjalne "nawiązania" do oryginału.

Poza tym nikt tutaj BGJuniora (sorki jesli sie pomyliłem w nicku) nie obraził żeby poźniej ktoś inny rzucał wyzwiskami. Jeśli tym dwóm osobom podobaja sie te bity i jest wszystko ok to niech nie wrzucają na forum a jak wrzucają to niech licza sie z krytyką tak jak kada inna osoba udzielająca sie tutaj i jak juz wspomniałem ta krytyka nawet nie była obraźliwa zeby sie tak obruszać.

Pozdro.

O:Jak wam sie podoba ? 2009/11/24 15:40 #6192

• DGJunior
  • DGJunior Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Młodszy forumowicz
  • Młodszy forumowicz
ja krytykę swoją dostałem, nie czuje sie zdołowany czy urażony, jest git :)

• Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Zasilane przez Forum Kunena