marimari15 napisał:
Ile ty masz lat kur...?20 szkoda że katowice baranie. twoje wizje są chyba po dobrej amfie.
3 lata tworzysz muzykę i jesteś żałosny.
Szkoda, bo co byś zrobił? Natłukł mi? A może nasłał swoją "ekypę"?
Cóż, ręce opadają... Kolejny egocentryczny cwaniak na vsti...
I żalisz się, że jakości nie masz, bo kasy brakuje? To, co mówisz, chyba nie jest na poważnie... Albo naprawdę jesteś taki za jakiego Cię uważam. Skoro miałeś kasę na Nexusa (beznadziejna pseudowtyczka VSTI, gdzie są praktycznie sample zerżnięte z Virusa TI) to równie dobrze mogłeś to zainwestować w monitory referencyjne.
Ta postawa- no cash, no progress cechuje też kiedyś bardzo dobrego Tiesto- teraz to prostacki, trywialny amator mający za sobą cały sztab inżynierów i realizatorów dźwięku odwalających robotę techniczną za niego. A takie łamanie szykany jest najzwyklejszą formą oszustwa oraz braku zarówno umiejętności, jak i chęci poprawy stanu rzeczy. Wstyd.
I po raz kolejny pokazujesz swoje "zainteresowanie". Gdybyś faktycznie był od dawna zainteresowany muzyką, to byś wiedział co nieco o sprzęcie studyjnym lub instrumentach. A tak to dajesz ewidentny popis LAMERSTWA przez wielkie L. Piszesz, byle pisać.
Weź głęboki wdech i się 100 razy zastanów zanim napiszesz kolejne bzdury, które wywołują u mnie salwy spontanicznego śmiechu. Tak samo jak dla Ciebie "psychodela" to synonim narkomanii
A stwierdzeniem, że taką muzykę robię po prochach oznacza, że jesteś pustym człowiekiem patrzący tylko i wyłącznie przez chory schemat stereotypów. Może Tobie trzeba na każdej imprezie pięknodansowej takich rzeczy, że używasz słowa... Amfa? Cóż, ja mam tylko 20 lat i nie miałem do tej pory pojęcia, że Amfa jest skrótem od Amfetaminy- ależ to niefart!
To może świadczyć tylko i wyłącznie o tym, że masz obycie z tego typu sprawami i cóż... Życzę zdrowej wątroby :]
I skąd wiesz, że robię muzykę przez 3 lata? Napisałeś książkę o mnie? Holender, a ja o tym nie wiedziałem?