Mindcrusher napisał:
Dlaczego wszyscy zgrywacie panów nad panami? Każdy się tu wymądrza, prawi jakieś teorie, przekonania chuj wie co, a tak naprawdę to gówno wszyscy wiecie. Zwłaszcza ty ryhard postradałeś wszystkie zmysły. Profesjonaliści się znaleźli. Siedzę w tym już prawie 8 lat i nie wymądrzam się jak wy (co niektórzy co dopiero zaczynają) bo wiem, że się często mylę i wiem, że tak naprawdę gówno wiem. Gdzie tam profesjonalizm na virtualce...ludzie opanujcie się. Wkurwia mnie takie coś niesamowicie, do tego stopnia, że nie panuję nad językiem. Trochę samokrytyki, spojrzenia z innej perspektywy na swoją pracę. Skończcie wytykać sobie nawzajem kto to ile wie i jaki to jest beznadziejny. Lepiej byście jakąś muzykę porobili albo doszli do jakiegoś sensownego consensusu i zacząć się rozglądać dookoła siebie, a nie tylko za czubkiem własnego nosa. Typowe "dzieciaczki" co to dorwały VS, nagrały kilka wałków i zesrało się w gacie. Następnym razem jak już nie wytrzymam to nie będę taki miły obiecuję.
A kto tu się wymądrza kolego szacunek dla Twoich 8 LAT ale może ktoś siedzi w tym dłużej niż Ty i się tym za bardzo nie obnosi bo i nie ma czym przyjacielu,
to ile lat siedzisz w tym temacie nie czyni Ciebie lepszym ani mądrzejszym od innych i nie upoważnia Ciebie do tak ostrych słów jakie tu wypowiedziałeś...
zapomiałeś chyba że piszesz posty na FORUM....
Ps.nie wiem jak Admin ale ja bym dał tobie ostrzeżenie za takie zachowanie :-(
pozdrawiam