Wiekszosci z was naprawde bardzo sie dziwie. Niektorzy pytaja sie o takie rzeczy ze to sie w pale nie miesci. Rozumiem można czegos nie wiedziec. ja tez gowno wiem. ale bez przesady.
Sam uwielbiam ta strone, chociaz wielu rzeczy nauczylem sie na wlasnych bledach. Takie rzeczy jak zmiana tepa ? No ludzie , bez przesady !
I jeszcze jedno : Mowicia że strona sie rozwija ; Owszem, strona tak. Ale ludzie uzytkujacy ja nie za bardzo. I nie chodzi mi tu o umiejetnosci. Tego wam nie brakuje. Chodzi o udzielanie się. Chwalicie stronke, a tak naprawde nie potraficie odpisac na posta badz co badz nawet przez miesiac. SZOK.
Jestem tutaj od poczatku. Od poczatku tego forum. Na poczatku bylo 10 tematow dziennie. A teraz ? :( Fakt nie mam wielu postow, poprzez brak internetu w domu. Nie moja wina. Braku pieniedzy tez sobie nie wybralem. Kompa mam gorszego niz przecietnego. Ale ciesze sie z tworzenia muzy. Ciesze sie z tych 2 minut polaczonych sampli, dla ktorych oddalbym cale swoje zycie. I wam tez tego zycze, ( i zmiany nastawienia do tego naprade fajnego forum, aby było jak dawniej :) )
Z pozdrowieniami:
Tony Powell