Jasne do wszystkiego od razu tutoriale. Zrobimy z Pietią 10 płyt DVD z tutorialami specjalnie dla Ciebie. Pomagałem wielu, ale Ty jesteś naprawdę wyjątkowo ciężkim przypadkiem. Wystarczy umiejętność czytania ze zrozumieniem oraz trochę samodzielnego myślenia. Na stronie głównej w dziale Fruity Loops Studio, Pietia bardzo ładnie opisał prawie wszystkie funkcje FL. To wszystko tam jest, wystarczy do jasnej cholery zajrzeć i przeczytać. A jeżeli nie jesteś w stanie dalej tego zrozumieć to zacznij zbierać znaczki albo kapsle od butelek bo kariery muzycznej raczej nie zrobisz. Naprawdę staram się być miły i powstrzymuje się od takich wypowiedzi. Jestem wyrozumiały i wiem, że ktoś może czegoś nie rozumieć, ale Ty przekraczasz wszelkie granice. Ode mnie pomocy już nie uzyskasz. Choćby się paliło i waliło. W ogóle nie widzę żebyś się chociaż starał coś zrozumieć czy spróbował samemu. Wszystko chcesz na srebrnej tacy. W takim razie gówno będzie, a nie taca. Grrrrr
Co do 3xOSC i innych syntezatorów to ciągle jestem w trakcie prac nad tutorialem do syntezy. Kiedy się ukaże to nie wiem bo mam bardzo mało wolnego czasu ostatnimi czasy.