Witamy,
Gość
|
TEMAT:
[Sprzedam] Repertuar Korg pa, Yamaha Tyros, Roland E/G, Ketron (teksty PDF, Word) 2015/07/28 20:25 #23035
|
Oferuję Państwu gotowe zedytowane teksty piosenek w formacie PDF oraz MS WORD (*.doc lub *.docx) przeznaczone przede wszystkim dla zespołów weselnych i nie tylko.
Wystarczy wydrukować i wpiąć do segregatora bądź przetransferować do aplikacji obsługiwanej z poziomu tabletu. W sumie ponad 600 GOTOWYCH TEKSTÓW starannie zedytowanych. Niemalże wszystkie pliki, zostały przygotowane w taki sposób, aby zmieściły się na jednej stronie formatu A4, przy zachowaniu maksymalnego wykorzystania powierzchni kartki. Wszystkie są wyspecyfikowanie (refreny wyboldowane) wstawione wstawki na temat przygrywek czy solo. Wybrane teksty posiadają również informacje na temat akordów. Cena: 2 zł/1 tekst (w formacie WORD – plik z rozszerzeniem doc lub docx) – plik z możliwością edycji 1 zł/1 tekst (w formacie PDF – plik z rozszerzeniem pdf) Realizacja oferty: 1. Po wybraniu interesujących Cię tekstów (podajemy drogą mailową numery) - spis + przykładowe pliki wysyłam na maila 2. Dokonujemy wpłaty na numer konta podany w mailu zwrotnym (wysyłka potwierdzenia wpłaty przyspieszy realizację transakcji) 3. Oczekujemy na mailową przesyłkę Oferta stanowi znakomitą bibliotekę tekstów dla chałturnika gotową do wydruku oraz osób, które korzystają z tabletu jako śpiewnika! Dodatkowe informacje: 503-326-918 Zaktualizowany wykaz tekstów z przykładami poniżej
Szkolenie (kurs obsługi) Korga pa3x, pa4x oraz Korga pa5x
Tel. 503-326-918 |
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ostatnia edycja: przez Pietia.
|
[Sprzedam] Repertuar Korg pa, Yamaha Tyros, Roland E/G, Ketron (teksty PDF, Word) 2019/07/15 13:10 #25342
|
Przedstawiam zaktualizowaną listę dostępnych tekstów przeznaczonych dla wszystkich, którzy w codziennej pracy zamiast segregatorów wykorzystują tablety jako śpiewniki.
Przykładowe teksty 2plus1_winda do nieba.doc 07 zglos sie.doc A kto się.doc Abba - waterloo.doc Acent_moja gwiazda.doc Ada krawczyk_weselny klimat.doc Adam Chrola - piękna nieznajoma.doc Adam Chrola - to co dal nam swiat.doc Adam Cierniewski - dwie morgi slonca.doc After Party - nie daj życiu sie.doc Akapulko - czy ty wiesz.doc Akapulko_acapulco.doc Akcent - biore urlop od ciebie.doc Akcent - chlopak z gitara.doc Akcent - daleka droga.doc Akcent - dziewczyna z klubu disco.doc Akcent - kochana wierze w milosc.doc Akcent - Mała figlarka.doc Akcent_dlaczego to tak.doc Akcent_pocalunek.doc Akcent_pszczolka maja.doc Akordy.doc Alias - moja cyganka.doc Allizee - moilolita.doc Alvaro - Sofia.doc Alvaro Soler - La cintura.doc Andre - Ale Ale Aleksandra.doc Andre - kasiu kasienko.doc Andre - kasiu kasieńko.doc Andre - Macho.doc Andrzej Cierniewski_Słodka Karolino.doc Andrzej rybinski_nie liczac godzin i lat.doc Angelika - dlonie.doc Anna Jantar - Hastamaniana.doc Anna Jantar - przetanczyc z toba chce.doc Anna Jantar - za każdy usmiech.doc Anna Wyszkoni - nic a nic.doc Arek Kopaczewski - malowane usta.doc Arek Kopaczewski - pierwszy pocalunek.doc Avicii - wake me UP.doc babiorze - gdy w ramiona.doc Baciary - 7 czerwonych róż.doc Baciary - co ja zrobiłem.doc Baciary - ja sie zenil nie bede.doc Baciary - połówki serc.doc Bad boys blue - come back and stay.doc Bad boys blue - I wanna hear your heartbeat.doc Bad boys blue - pretty young girl.doc Bad boys blue - You are woman.doc Bahamas - pluszowy miś.doc Bajery - Roza miłosci.doc Baltimora - tarzan.doc Bayer Full - cyganeczka janeczka.doc Bayer full - osiemnastka.doc Bayer Full - wakacyjny mały flirt.doc Bayer Full - wszyscy polacy.doc Bayer full_tort weselny.doc Bayera - obraczki szczerozlote.doc Beatles Hard day.doc Bez nazwy - czerwonych korali sznur.doc Biesiada - i znowu nie przespana noc.doc Biesiada_biale jerozy.doc Biesiada_cyerwone i bure.doc Biesiada_cyganeczka janeczka.doc Biesiada_cyganeczka zosia.doc Biesiada_wiła wianki.doc Biesiadne_czekolada.doc Big cyc_rudy .doc bill haley rock around the clock.doc Black Orhpeus.doc Blue Cafe - Do nieba.doc Bob Marley - sunshine reggae.doc Bobi - Cudny Aniele.doc Bobi - Ela Ela.doc Bobi_jak kochasz mnie.doc Bogdan Łazuka_dzisiaj jutro.doc Bolter - nic do stracenia.doc Bolter_daj mi te noc.doc Boney m - mix.doc Boney m - rivers of babylon.doc Bonezm - one way ticket.doc Bonnie Tyler - its a hearthache.doc Boys - miłość.doc Boys - tylko ty.doc Brathanki - mamo ja nie chce za maz.doc Brathanki_czerwone korale.doc Brayan Adams - summer of 69.doc Brodka - znam cię na pamięć.doc Budka Suflera - wszyscy święci.doc Budka suflera_piaty bieg.doc Budka suflera_takie tango.doc Casanova - nikt na świecie.doc Cher - believe.doc Chorus - Buzi buzi.doc Chris Rea - Road to Hell.doc Classic - ja dla ciebie ty dla mnie vol 2.doc Classic - jolka jolka.doc Classic - milosc goraca jak ogien.doc Classic - oczy czarne.doc Cliver - podziekowanie dla rodzicow.doc Cliver_chodź kochanie.doc Cliver_kanikuly.doc Cliver_pokaz jak sie krecisz.doc ColdPlay - Paradise.doc CrazyLoop - ma-ma-ma.doc Culture Club - karma cameleon.doc Czerwone gitary - nie zadzieraj nosa.doc Czerwone gitary_senny szept.doc D. holecki_kochaj mnie tylko raz.doc Daft punk - get lucky.doc Damian Holecki_świat dziecięcych lat.doc Denis - miłość nie minie.doc Desireless – Voyage Voyage.doc Diadem - ciebie jedą tylko mam.doc DiGideagostino - I will fly with you.doc Diley - Iza z matiza.doc Ding Dong - jasnowłosa kasia.doc Dire Straits - sultans of swing.doc Dire Straits - Walk of life.doc Dj Disco - jestem ruda.doc Dj Disco - szalona ruda.doc DJ Otzi - hey baby.doc Dj witus_on zimny ona gorąca.doc Doda_rany.doc Domino - filmowa miłość.doc Donna Summer - Hot Stuff.doc Dystans - glupia mala.doc Dystans - jeśli kogoś kochasz.doc Dystans - kalifornia.doc Dystans - Niby nic.doc Dystans - nic sie nie konczy.doc Dystans - nie warto kochać.doc Dystans - nie zasypiaj.doc Dystans - plastikowa biedronko.doc Dystans - pozegnanie.doc Dystans - Wspaniale jest wiedziec.doc Dystans - za oknem deszcz.doc Dystans_chciałbym ci powiedzieć.doc Dystans_cma.doc Dystans_co za noc.doc Dystans_czerwona jarzebina.doc Dystans_raz w życiu.doc Dzem - wehikul czasu.doc Dzem - whisky.doc Electric Light Orchestra - Rock and Roll is king.doc Elena feat. Glance - Mamma mia (He's italiano).doc Eleni - A słonce sobie lsni.doc Elton John - I am still standing.doc Enej - lili.doc Enej - radio Hello.doc Enej - symetryczno-liryczna.doc Enej - zbudujemy dom.doc Engelbert Humperdinck - A Man Without Love.doc Engelbert Humperdinck - Please release me.doc Eruption - one way ticket.doc Ewelina Borysiewicz - zatrzymam czas.doc Extazy - buzi to za malo.doc Fanatic - o królowo ma.doc Fanatic - zakochany chlopak.doc Fanatic - zwariowana Gocha.doc Farba - chce tu zostac.doc Feel - jest juz ciemno.doc Feel - pokaz mi niebo.doc Feel_jest_juz_ciemno.doc Feel_pokaz_mi_niebo.doc Figot Fagot - hot dog.doc Filling.doc Fine young cannibals - you drive me crazy.doc Format - hej hej cyganie.doc Format - kolorowe jak motyle.doc Frackowaiak_pogoda dla bogaczy.doc Francesco Napoli - Balla..Balla!!.doc Francesco Napoli - Marina.doc Freaky Boys - do bialego rana.doc Genesis - Jesus he knows me.doc George Baker Selection - Una Paloma Blanca .doc Gesek - na zawsze razem.doc Golec orkiestra - lornetka.doc Golec orkiestra - ściernisko.doc Golec orkiestra - życie jest piękne.doc Gołecki - pechowiec.doc Gołecki - traktor.doc Guolec orkiestra - bo lato rozpala.doc Haddaway - What Is Love.doc Halina Frackowiak - tin pan alley.doc Halina Frąckowiak - napisz prosze.doc Happy end - dobrze się mam.doc Happy sad - dobrze się mam.doc Helena_majdaniec_rudy rydz.doc Hermes House Band Take Me Home Country Roads.doc Hhb_que sera.doc Holiday - serca dwa.doc Iglesias - amor amor.doc Imany - dont be so shy.doc Imperium - dla ciebie gram.doc Imperium - jak pogodny dzień.doc Imperium - zolte tulipany.doc Imperium - żółte tupipany.doc Impress - gdyby można było.doc Impress - Mari.doc Impress - noc złamanych serc.doc Impress - pada deszcz.doc Impress - rozkwitająca miłość.doc Irena jarocka - ślubne prezenty.doc Irena Santor - Cyganeria.doc Irena Santor - juz nie ma dzikich plaz.doc Ivan i delfin_biała suknia.doc Ivan i delfin_jej czarne oczy.doc Jacek Szylkowski - zapomnisz kiedys ze to ja.doc Jack - dziękuję rodzicom.doc Jantar - hastamaniana.doc Janusz laskowski_na opolskim rynku.doc Jonash Brothers - Only Human and Sucker.doc Jorrgus - oczy twe.doc Jorrgus - w szczesciu.doc Joy - touch by Touch.doc Justyna i piotr - dlaczego.doc Justyna i Piotr - jak ptaki na niebie.doc Kancelaria_zabiore cie.doc Kaprowicz - już taka jesteś.doc Karolina Czarnecka - Hera koka hasz.doc Katrina - walking on sunsine.doc Kenny Rogers - the gambler.doc Koledy.doc Kolor - pierwsza miłość.doc Kolor - Zlota plaza.doc Kolor - złota plaża.doc Kombi_kolory tańczą.doc Kombi_słodkiego miłego życia.doc Kombii - avinion.doc Kombii - gdzie jesteś dziś.doc Kombii - sen się spełni_uszkodzony.doc Kordian - dziewczyna z gor.doc Kordian - wina dzban.doc Kossowski - dwudziestolatki.doc Kossowski - osiemnastolatki.doc Koterbska_serduszko puka.doc Krajewski - najpiekniejsza.doc Krawczyk - moj przyjacielu.doc Krawczyk - parostatek.doc Krawczyk - zatańczysz ze mną.doc Krawczyk_byle było tak.doc Krawczyk_canzone amore.doc Krawczyk_nie zostało nam już nic.doc Krawczyk_pokochaj moje marzenia.doc Krawczyk_za toba pojde jak na bal.doc Krystyna Ponko - w jakim obcym domu.doc Krywan - szalala szalala.doc Krzysztof Cieciuch - Dziewczyny bardzo gorace.doc Kylie minogue - Locomotion.doc La Bamba.doc lady punk - zostawcie tytanika.doc Last Walz.doc Leonard Cohen - Hallelujah.doc Lesioki - malinowe usta.doc Lets twist again.doc Lider dance_ odnalazłem cię.doc Lobuzy - ocza czuje we mnie piniadz.doc Logo_Amigo.doc Long and Junior - tancz tancz tancz.doc Long and Junior - tańcz tańcz tańcz.doc Loona - bailando.doc Lou Sern - Swiss Boy.doc Love system - Kolor chmur.doc Love system - noc z renata.doc Love system - noc z renatą.doc Love system_kolor_chmur.doc Love system_więcej słońca.doc Łzy - agnieszka.doc Łzy - narcyz sie nazywam.doc Łzy - przeboj.doc Maanam - Cykady na cykladach.doc Maanam - Kochaj mnie.doc Maanam - Krakowski spleen.doc Maanam - nie poganiaj mnie.doc Maciej Silaki - gdy umiera dzien.doc Magic Band - czy bedzie ci ze mna dobrze.doc Magik Band - kurde Kaska.doc Magik Band - Madziu.doc Magma_aisza.doc Malgorzata Niewinska - bo teraz laczy nas noc.doc Manam_bez ciebie umieram.doc Marek i Kasia - cyganeczka idzie w tan.doc Marino Marini - Nie placz kiedy odjade.doc Mario Bischin - Leila.doc Mario Bischin - macarena.doc Maryla Rodowicz - Ale to juz bylo.doc Maryla rodowicz - damy czadu.doc Maryla Rodowicz - ech mała.doc Maryla Rodowicz - Szparka sekretarka.doc Maryla rodowicz_gdy twoje cory.doc Masters - nocy malo.doc Masters - serce do koperty.doc Masters - słodka jak miód.doc Masters - zono moja.doc Masters - żono moja.doc Mauro - buona sera.doc Mauro - buona sera_spolszczenie.doc Maxel - lekcja miłości.doc Maxel - letni czas.doc Maxell - tęczowe krople.doc Mega dance - w dyskotece.doc Mejk - dla ciebie.doc Mejk - dotknij mnie.doc Mejk - graj dla mnie.doc Mejk - na parterze.doc Mejk - o mamma mia.doc Mejk - tancze z nim .doc Melanie fiona - monday morning.doc Mig - bede przy tobie.doc Mig - co ty mi dasz.doc Mig - do niej cos czuje.doc Mig - jej dotyk.doc Mig - lalunia.doc Mig - miod malina.doc Mig - miód malina.doc Mig - nie ma mocnych na Mariole.doc Mig - nie ma raju.doc Mig - ona jedyna.doc Mig - slodka wariatka.doc Mig - ta malutka blondynka.doc Mig - wymarzona.doc Mily Pan - krolowa.doc Mirage - ciebie jedna tylko mam.doc Mirage - czarne oczy dziewczyno.doc Mister Dex - ech zycie zycie.doc Mister Dex - kopciuszek.doc Mister Dex - mam tylko ciebie.doc Misty.doc Modern Talking - Brother louie.doc Modern talking - cherry cherry lady.doc Modern Talking - Gerominos cadilac.doc Modern Talking - seksy seksy lover.doc Modern talking - you are my heart.doc Modern talking - you are my heart_NEW.doc MR President - coco jamboo.doc Mr Zoob - moj jest ten kawalek podlogi.doc Nie placz kiedy odjade.doc Niewińska - bo teraz łączy nas nos.doc Oczepiny.doc Orkiestra - kochaj szalej.doc Ottawan - hands up.doc Papa dance - naj story.doc Papa dance - pocztowki z wakacji.doc Partita_pytasz mnie co ci dam.doc Paul Anka - Oh Carol.doc Paul McCartney - Hope of deliverance.doc Paula Anka - Diana.doc Paula_od dziś.doc Pectus - Barcelona.doc Pectus - jeden moment.doc Pectus_to miejsce dla CIebie.doc Perfect_nie placz ewka.doc Piaseczny_śniadanie do łóżka.doc Piasek_chodz przytul przebacz.doc Piasek_niecierpliwi.doc Piekni i młodzi - wysmienicie.doc Piersi - a ty całuj mnie.doc Piersi - bałkanica.doc Piękni i młodzi - jedno słowo.doc Piękni i młodzi - niewiara.doc Piękni i młodzi - ona jest taka cudowna.doc Piotr Gąsowski_20latki.doc Piotr Szczepanik - kochać.doc Piotr Szczepanik - puste koperty.doc Piotr Szczepanik - zołte kalendarze.doc Piotr Szepanik - kormorany.doc Playboys - bede twoim king kongiem.doc Playboys - fajna jest ta dziewczyna.doc Playboys - ja przy tobie wariuje.doc Playboys - lejdie.doc Power Play - co ma być to będzie.doc Power Play - daj buziaka.doc Power play - kochaj mnie.doc Power play - lubisz to lubisz.doc Power play - najpiekne.doc Power play - nie bo nie.doc Power play - ona oczarowała mnie.doc Power play - skok w bok.doc Psy - gangam style.doc Queen - we are the champions.doc Quest_będę czekał.doc Quzass.doc Ramaya_mezu moj.doc Redox - biznesmen (dwie lewe rece).doc Rhianna - love on the brain.doc Robbie Williams - I love my life.doc Rock and Roll is king.doc Rod Stewart - have you ever seen the rain.doc Rodowicz - fajne wesele.doc Rodowicz_nocne rozmowy.doc Ronnie Ferrari - Ona by tak chciala.doc Rosiewicz_40latek.doc Rozzi rozmos_mowili na nia slonce.doc Rubettes - Juke box jive.doc Rudy Schubert_córko rybaka.doc Ryan Paris - dolce vita.doc Sabrina - Boys.doc Savage - only you.doc Seweryn krajewski_nie jestes sama.doc Shakin Stevens - a love worth waiting for.doc Shakin Stevens - Give me your heart tonight.doc Shakin Stevens - Oh Julie.doc Shakin Stivens - cry just a little bit.doc Shakin Stivens - teardrops.doc Shantel - a ty daj.doc Shazza - powiedz ze mnie kochasz.doc Shymi - bedzie mama krzyczala.doc Silent Circle - touch in the night.doc Sipinska_cudownych rodzicow mam.doc Skalar_zakochajmy się.doc Skaner_kino kino.doc Smokie - Alice.doc Soleo - Ania i Hania.doc Soleo - zaczepka.doc Star Dance - proszę wróć.doc Stevie Wonder - I just call.doc Sting - every breath you take.doc Sting - fields of gold.doc tak bardzo sie starełem.doc Takich już nie ma.doc Teraz My - czy pani puszcza sie.doc Teraz My - kawalerem jo bylem.doc Tercet egzotyczny_casablanca.doc The beatles - shake it up.doc The Hooters - 500 miles.doc The opus - life is life.doc The Pointer Sister - I am so excited.doc The Saturn Band - Rozowa taczka.doc The shorts - commone sava.doc The Weekend - I feel it comming.doc Time_hey listonoszu.doc Tomo - cukiereczek.doc Top one - bialy mis.doc Toples - ciało do ciała.doc Toples - sąsiadka.doc UB40 Kingston Town.doc Universe - w taką ciszę .doc Universe_jestem obok ciebie.doc Universe_mijam jak deszcz.doc Universe_w perły zmienić deszcz.doc Universe_zostań ze mną.doc Vaya Con dios - whats a woman.doc Veegas - bukiet roz.doc Video - bella.doc Video - Fantastyczny lot.doc Video - Między nami.doc Video - soft.doc Video - szminki róż.doc Village People - YMCA.doc Vox - rycz mała rycz.doc Voyager - jestes mi bliska.doc Weekend - anka jak smietanka.doc Wez nie pytaj - cicha woda.doc Wodecki - oczarowanie.doc Wodecki - wysokie płoty.doc Wojciech gosowski_to za nami.doc Złamano juz tyle serc - gang marcela.doc
Tel. 503-326-918 |
|
[Sprzedam] Repertuar Korg pa, Yamaha Tyros, Roland E/G, Ketron (teksty PDF, Word) 2020/11/15 17:58 #25524
|
Zaktualizowałem listę dostępnych tekstów.
Na liście znalazły się również utwory z 2020 roku
Tel. 503-326-918 |
|
- Jesteś tutaj:
- Start
- Forum
- Kupię, sprzedam, przyjmę, zlecę, wykonam, poszukuję....
- Kupię, sprzedam, zamienię...
- [Sprzedam] Repertuar Korg pa, Yamaha Tyros, Roland E/G, Ketron (teksty PDF, Word)