Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Targi CES 2016 (6-9 styczeń 2016) - największe targii elektroniki 2016/01/06 14:34 #23337

  • Pietia
  • Pietia Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Posty: 4748
  • Otrzymane podziękowania: 188
W dniach 6-9 stycznia 2016 w Las Vegas - w mieście, które nigdy nie śpi będzie miała miejsce kolejna coroczna edycja targów CES, na której spotykają się firmy prezentujące wszystko to, czym będą nas kusić w bieżącym 2016 roku.

Poniżej informacje na temat zaplanowanych konferencji poszczególnych firm:

• Faraday Future Poniedziałek, Styczeń 4, 7:30pm PT/10:30pm ET/3:30am GMT Wtorek
• Nvidia konferencja prasowa: Poniedziałek, Styczeń 4, 8pm PT/11pm ET/4am GMT Wtorek
• Fitbit konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 7:30am PT/10:30am PT/3:30pm GMT
• LG konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 8am PT/11am ET/4pm GMT
• Huawei konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 10am PT/1pm ET/6pm GMT
• Panasonic konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 10am PT/1pm ET/6pm GMT
• TCL konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 11am PT/2pm ET/7pm GMT
• Qualcomm konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 12pm PT/3pm ET/8pm GMT
• Toyota konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 1pm PT/4pm ET/9pm GMT
• Asus konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 1pm PT/4pm ET/9pm GMT
• Hisense konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 1pmPT/4pm ET/9pm GMT
• Samsung konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 2pm PT/5pm ET/10pm GMT
• ZTE konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 3pm PT/6pm ET/11pm GMT
• Dish and Sling TV konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 3pm PT/6pm ET/11pm GMT
• Kia konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 4pm PT/7pm ET/12am GMT Czwartek
• Sony konferencja prasowa: Wtorek, Styczeń 5, 5pm PT/8pm ET/1am GMT Czwartek
• Intel konferencja prowadzona przez CEO Briana Krzanicha: Wtorek, Styczeń 5, 6pm PT/9pm ET/2am GMT Czwartek
• Netflix konferencja prowadzona przez CEO Reeda Hastingsa: Czwartek, Styczeń 6, 8:30am PT/11:30am ET/4:30pm GMT
• Dell konferencja prasowa: Czwartek, Styczeń 6, 10:15am/1:15pm/6:15pm GMT
• GM konferencja prowadzona przez CEO Mary Barrego: Czwartek, Styczeń 6, 1pm PT/4pm ET/9pm GMT
• Samsung konferencja prowadzona przez CMO Dr. WP Honga: Czwartek, Styczeń 7, 9am PT/12pm ET/5pm GMT
• YouTube konferencja prowadzona przez CBO Roberta Kyncla: Czwartek, Styczeń 7, 4:30pm PT/7:30pm ET/12:30am GMT Piątek

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Targi CES 2016 (6-9 styczeń 2016) - największe targii elektroniki 2016/01/10 20:53 #23338

  • Pietia
  • Pietia Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Master
  • Master
  • Życie jest jak muzyka po prostu płynie...
  • Posty: 4748
  • Otrzymane podziękowania: 188
Ciekawostka dla przeznaczona dla muzyków:
Kontroler czuły na docisk Roli Seaboard Rise.
Efekt? Manupulowanie dzwiękiem tak jakbyśmy grali na gitarze czy keyboardzie.
Możliwości urządzenia prezentuje Marco Parisi

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

  • Strona:
  • 1
Zasilane przez Forum Kunena